Binea Order Systems

Binea Order Systems är en plattform vi har byggt upp från grund för både B2B och B2C försäljning som kräver flera artiklar (300 000 artiklar eller mer).

Vårt ordersystem är byggt för att stödja integration till massa olika affärssystem och kassasystem som ni behöver. Stöd för användandet av flera prislistor och språkval öppnar upp ännu mer möjligheter för att göra det så anpassat som möjligt för er. Utöver detta så är systemets attribut på både kund och produkt helt dynamiska och sätter inga begränsningar.

Idag har vårt system ett modernt och egenutvecklat API med stöd för t.ex. Order, Kunder, Produkter, Lager, Direktprisuppslag, Klarna och Faktura.

  • Tillgänglighet

    Binea Ordersystem är äkta SaaS. Du får en skalbar lösning med hög tillgänglighet!

  • Erfarenhet

    Binea Ordersystem kan digital handel. Vi har en lång och gedigen kunskap och många års erfarenhet av att skapa lösningar för framgångsrik e-handel för både B2B & B2C.

  • API

    Binea Ordersystem är API-baserad. Det möjliggör integration med Era affärssystem och låter Erg exponera produktdata till ÅF.

Binea ordersystem hjälper företag att etablera en professionell B2B e-handelsplattform och digitalisera sin försäljning.
Plattformen har omfattande stöd för att automatisera en mängd affärsprocesser med bra prestanda och ökad lönsamhet.

Vår molnbaserade B2B plattform erbjuder en stabil grund för tillväxt. Då plattformen har valuta och språkstöd är internationalisering för företag med höga krav en möjlighet för verksamheten.

Binea erbjuder även kundanpassningar i lösningen. Plattformen hanterar idag stora affärsvolymer och med komplexa affärsbehov.

Då vi satsat på flertalet färdiga integrationer till andra system och med en välutvecklad funktionalitet för företagsförsäljning gör det snabbt att komma igång!

Hur kan vi hjälpa dig?